Luokittelematon

Liika tieto voi sokaista.

12.04.2011, oili2011

Niin tuttua. Internet, Facebook, Twitter, TV1, TV2, TV3, TV4, TV5, Chanel, ym. ym. ym. No on tuota tietokanavaa jos mitenkä. Miten niistä saa selkoa?? Ei mitenkään, sen vaan sanon. On minullakin TV, ja nyt katson sieltä Puutarhaetsiviä, no enpä paljon muuta. Hauska sarja! Varsinkin vaalikeskustelut tympäisisivät, todella. Ei muuta kun sitä samaa vanhaa? Onko. Voi siellä jotakin uuttakin olla, mutta ilmeisesti ei.
Mietin että ainoa oikea tieto löytyy minusta itsestäni, minun päätöksistäni minulle. Se mitä minä haluan elämän minulle olevan. Minusta on alkanut vaikutta yhä enenevästi siltä, että joku toinen päättää siitä, mitä minä elämältäni haluan. No ei kai se nyt ole oikein säällistä hommaa.
Suomi on osa Eurooppaa, jossa tämä Eu-elementti tuli melkeinpä vahingossa. No saatiin siitä päättää, mutta mitä annettiin tiedoksi. Ei mitään millä olisi voitu itse sitä arvioida. Oli TV, ei vielä Facebookkia, ei Twitteriä, ei Chaneleita, ei mitään muutakaan sellaista. Mutta oli joku joka TV:ssä kertoi kuinka hyvä ratkaisu olikaan. Suomalainenkin saisi lisää virkoja, saisi avaruutta, saisi huomiota.
Huomio onkin kääntynyt Suomeen. Olemme tulleet tutuksi.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *