Luokittelematon

Loppukirjoitus

18.04.2011, oili2011

Vaalit ovat käyty, ja Suomeen näyttää tulleen jokin muutos. Muutos2011 sai ääniä 7500, eli 0,3 % äänistä, mikä on kolmanneksi eniten eduskunnan ulkopuolisten puolueiden saamista äänistä. Itse sain ääniä 56, joka on aivan hyvä tulos. Ja kiitän äänestäjiäni tämän blogini kautta.

Ensi vuonna ovat kunnallisvaalit, ja jos joku tuntee vetoa Muutos2011 ehdokkaaksi kunnallisvaaleissa Lapin alueella, niin viestiä vaan Hotmail-sähköpostiini. Sekä gsm numero löytyy puhelin luettelosta. Itse en lähde enää vaaleihin, sillä paikallisesti äänitulos oli niin alhainen, ettei se anna aihetta kunnallispolitiikkaan lähteä. Tämä alue on perinteisesti suurten puolueiden, ja kannattajia heille löytyy vaikka ehkä asiat Muutoksella olisivatkin jo aiheellisia käsitellä yleisesti myös puolueiden sisällä. Demokratia Suomessa on hukassa, ja ihmiset ovat antaneet voimansa käyttöön jonnekin ja toisille, mistä se ei enää taida palatakaan. Se voima on raha.

Kiitän kuitenkin niitäkin, jotka vaalien jälkeen ovat kannustaneet. Herää kysymys kyllä, että miksi vasta vaalien jälkeen kannustus, sillä kannatus pitää antaa vaalien aikaan. Eikö totta. Ehkä se kertoo jostakin siitä, että se pelko muutoksesta on kuitenkin niin suuri.

Suljen tämän blogin muutaman päivän päästä. Kiitos lukijoille.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *