Luokittelematon

Tietoa löytyy

21.03.2011, oili2011

Mielipiteistäni ja kannanotoistani liittyen Lapin kehittämisestä aina valtakunnallisesti hoidettaviin tilanteisiin ja asioihin.  Vaalikoneisiin mm. olen vastannut avoimesti ja rehellisesti, sillä mihinkä olisin tarvinnut itse toisenlaisia vastauksia.

YLE:n vaalikoneeseen vastaukseni eivät ole kelvanneet. Syytä en tiedä. Vastasin kaiken omantuntoni mukaan, mutta tietojani ei sieltä kukaan saa. Joku on siis halunnut estää mielipiteeni näkymästä YLE:n vaalikoneen kautta, mutta sille ei kai voi mitään. Se ei kylläkään ole mitään demokratiaa, mutta olisiko siinä myös sitten Muutoksen paikka? Onko asia tapahtunut siksi, että jotain muutettavaa voisi olla? Pohdin usein sitä että ns. kohtalo tuo asioita juuri niin kuin on tarkoituskin tuoda.  YLE:stä ei ole myöskään kyselyviesteihini vastattu.

YLE:n koneesta puuttuvat muutaman muunkin Muutos2011 vastaukset, joten jotakin pelkäämistäkö on meissä? Se onkin mielenkiintoista. Haluavatko ihmiset sittenkin Muutosta yhteiskunnassamme, no tottakai, ja siinähän se juju juuri onkin.

 Muutos on siis juuri Sinussa. Tee se hyvillä mielin Suomen kansalainen.

http://www.muutos2011.fi/cms/

http://www.facebook.com/pages/Oili-Harjula-eduskuntaan-%C3%A4%C3%A4nest%C3%A4-106/133395883400773

p.s.  Päivitän tätä vielä. YLEn  ylläpito vastasi, kiitos paljon.  No, ilmoittivat että olen kirjoittanut nimeni väärin. Hmm, miksi kone hyväksyy väärän nimen?? Ja miksi monien muiden Muutos2011 ehdokaiden lähetetyt tiedot puuttuvat?  Pikkasen on arvoitusta.

No pääasia on että vastaukset tulevat vaalkoneeseen näkyville. Mutta että minä olisin sekoittanut vaalikoneet…,pikkasen rajaa hyvä YLEN ylläpito.


Yksi vastaus

  1. Runescape Cursors sanoo:

    how to hack runescape adventure quest worlds monsters runescape forums runescape falador massacre wiki mmorpg wow Runescape Cursors how to make a moparscape server runescape homes glitches mechscape website make runescape private server help http://runescapecursor.tumblr.com/ free runescape games 2008 google jobs guide runescape 3 private server forums

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *